Possible help for 400/500 series owners!

Forum for all the nVidia video cards from the past, present and future!
User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 974
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: My House At The End Of My Street
Contact:

Possible help for 400/500 series owners!

Postby DJ Tucker » Tue Sep 17, 2013 5:57 pm

Anyone that has a 400 or 500 series nvidia GPU, head over to the link below to see the post i left to help othre get there card working with certian drivers :)
https://forums.geforce.com/default/topi ... -/#3945562
Annihilator V2.0
Processor: Intel Core i5 3570k @ 4.5Ghz @ 1.288v With Zalman LQ315 AIO
Memory: 16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 8-8-8-24-1T
Hard Drive: SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Video Card: Asus DirectCU III Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
Monitor: LG Flatron W2243S
Operating System: Windows 10 64 bit Professional
Motherboard: ASRock Extreme 6 Z77
Case: NZXT H440 Red/Black with Corsair HX1050 PSU

User avatar
Major_A
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 3793
Joined: Tue May 15, 2007 2:11 pm
Location: Houston, TX

Re: Possible help for 400/500 series owners!

Postby Major_A » Sun Sep 22, 2013 8:56 am

What is the problem? I read the first page and never saw what issues you are having.

User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 974
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: My House At The End Of My Street
Contact:

Re: Possible help for 400/500 series owners!

Postby DJ Tucker » Sat Sep 28, 2013 4:36 am

rather late reply but been busy. the problem is with bsods and driver recovering on any driver above 314.22. some lucky few have got drivers above this to work but as said a few. i was just helping those that had driver issues with any driver past 314.22.
Annihilator V2.0
Processor: Intel Core i5 3570k @ 4.5Ghz @ 1.288v With Zalman LQ315 AIO
Memory: 16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 8-8-8-24-1T
Hard Drive: SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Video Card: Asus DirectCU III Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
Monitor: LG Flatron W2243S
Operating System: Windows 10 64 bit Professional
Motherboard: ASRock Extreme 6 Z77
Case: NZXT H440 Red/Black with Corsair HX1050 PSU

User avatar
Major_A
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 3793
Joined: Tue May 15, 2007 2:11 pm
Location: Houston, TX

Re: Possible help for 400/500 series owners!

Postby Major_A » Sat Sep 28, 2013 7:29 pm

I haven't had a BSOD or a driver recovery message in a very long time (GTX 570 & Win 7 x64). I suspect it probably has more to do with overclocking/tweaking in your case. Start with the GPUs and set them at stock and see what happens.


Return to “NVIDIA GeForce, Quadro and Tegra Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests