help

This is the place to discuss the latest computer hardware issues and technology. Please keep the discussion ON TOPIC!
User avatar
Merlin
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 884
Joined: Sat May 08, 2004 4:03 pm
Location: Dallas Texas

help

Postby Merlin » Mon Dec 01, 2014 6:27 pm

I am trying to re-install Windows 7 over the top of an existing install. I selected the boot from disk option in bios and made sure the mouse and keyboard USB were enabled.
The install sticks at the language selection screen...mouse and keyboard appear unresponsive. They do light up...the num lock light will flash and the laser in the mouse will flash but
thats all...any ideas anyone?
Merlin
ASUS M5A88-M | Phenom II X4 955 BE| 16Gb G-Skill Ripjaws DDR3 2400| EVGA GTX460 SSC| Corsair HX520W PSU
ASUS Z97-A LGA1150|i7 4790K|32Gb G-skill Ripjaws DDR3 2400| EVGA GTX660 | Samsung 500GB SSD | Corsair AX760 PSU

User avatar
KnightRid
Moderator
Moderator
Posts: 3641
Joined: Wed Dec 14, 2005 5:21 am
Location: Dallastown, PA

Re: help

Postby KnightRid » Tue Dec 02, 2014 5:06 am

unplug the keyboard and mouse from the motherboard ports and plug them into the ports on the case itself.

Sounds goofy but that s what I read online lol
Cigar Blog I review for - http://www.stogiereview.com

Remember, I am opinionated and nothing I say or do reflects on anyone or anything else but me :finga:

User avatar
Merlin
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 884
Joined: Sat May 08, 2004 4:03 pm
Location: Dallas Texas

Re: help

Postby Merlin » Sun Dec 07, 2014 1:37 pm

Thanks! worked right away.
Merlin
ASUS M5A88-M | Phenom II X4 955 BE| 16Gb G-Skill Ripjaws DDR3 2400| EVGA GTX460 SSC| Corsair HX520W PSU
ASUS Z97-A LGA1150|i7 4790K|32Gb G-skill Ripjaws DDR3 2400| EVGA GTX660 | Samsung 500GB SSD | Corsair AX760 PSU

User avatar
KnightRid
Moderator
Moderator
Posts: 3641
Joined: Wed Dec 14, 2005 5:21 am
Location: Dallastown, PA

Re: help

Postby KnightRid » Mon Dec 08, 2014 5:20 am

Isnt it strange how things like this work. Always amazes me! I would think it should work better in the motherboard ports but nooooooooo :rolleyes:
Cigar Blog I review for - http://www.stogiereview.com

Remember, I am opinionated and nothing I say or do reflects on anyone or anything else but me :finga:

Cherry222
Legit Little One
Legit Little One
Posts: 3
Joined: Mon Jan 19, 2015 3:41 am

Re: help

Postby Cherry222 » Mon Jan 19, 2015 3:47 am

unplug the keyboard and mouse from the motherboard ports and plug them into the ports on the case itself.This really work.


Return to “General Computer Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests