20 hours of not folding....

Here you can find out about our Folding Team! Our goal: to understand protein folding, protein aggregation, and related diseases
User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33823
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

20 hours of not folding....

Postby Apoptosis » Thu Feb 04, 2010 3:01 pm

[00:09:39] Completed 93%
[00:10:19] Completed 94%
[00:10:59] Completed 95%
[00:11:39] Completed 96%
[00:12:19] Completed 97%
[00:12:59] Completed 98%
[00:13:39] Completed 99%
[00:14:19] Completed 100%
[00:14:19] Successful run
[00:14:19] DynamicWrapper: Finished Work Unit: sleep=10000
[00:14:29] Reserved 75616 bytes for xtc file; Cosm status=0
[00:14:29] Allocated 75616 bytes for xtc file
[00:14:29] - Reading up to 75616 from "work/wudata_04.xtc": Read 75616
[00:14:29] Read 75616 bytes from xtc file; available packet space=786354848
[00:14:29] xtc file hash check passed.
[00:14:29] Reserved 15168 15168 786354848 bytes for arc file=<work/wudata_04.trr> Cosm status=0
[00:14:29] Allocated 15168 bytes for arc file
[00:14:29] - Reading up to 15168 from "work/wudata_04.trr": Read 15168
[00:14:29] Read 15168 bytes from arc file; available packet space=786339680
[00:14:29] trr file hash check passed.
[00:14:29] Allocated 560 bytes for edr file
[00:14:29] Read bedfile
[00:14:29] edr file hash check passed.
[00:14:29] Allocated 0 bytes for logfile
[00:14:29] Could not open/read logfile=<work/wudata_04.log>; Cosm status=-1
[00:14:29] GuardedRun: success in DynamicWrapper
[00:14:29] GuardedRun: done
[00:14:29] Run: GuardedRun completed.
[00:14:30] + Opened results file
[00:14:30] - Writing 91856 bytes of core data to disk...
[00:14:30] Done: 91344 -> 90105 (compressed to 98.6 percent)
[00:14:30] ... Done.
[00:14:30] DeleteFrameFiles: successfully deleted file=work/wudata_04.ckp
[00:14:30] Shutting down core
[00:14:30]
[00:14:30] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[00:14:34] CoreStatus = 64 (100)
[00:14:34] Sending work to server
[00:14:34] Project: 5765 (Run 3, Clone 246, Gen 1736)


[00:14:34] + Attempting to send results [February 4 00:14:34 UTC]
[00:14:35] - Couldn't send HTTP request to server
[00:14:35] (Got status 503)
[00:14:35] + Could not connect to Work Server (results)
[00:14:35] (171.67.108.11:8080)
[00:14:35] + Retrying using alternative port
[00:14:35] - Couldn't send HTTP request to server
[00:14:35] (Got status 503)
[00:14:35] + Could not connect to Work Server (results)
[00:14:35] (171.67.108.11:80)
[00:14:35] - Error: Could not transmit unit 04 (completed February 4) to work server.
[00:14:35] Keeping unit 04 in queue.
[00:14:35] Project: 5765 (Run 3, Clone 246, Gen 1736)


[00:14:35] + Attempting to send results [February 4 00:14:35 UTC]
[00:14:35] - Couldn't send HTTP request to server
[00:14:35] (Got status 503)
[00:14:35] + Could not connect to Work Server (results)
[00:14:35] (171.67.108.11:8080)
[00:14:35] + Retrying using alternative port
[00:14:35] - Couldn't send HTTP request to server
[00:14:35] (Got status 503)
[00:14:35] + Could not connect to Work Server (results)
[00:14:35] (171.67.108.11:80)
[00:14:35] - Error: Could not transmit unit 04 (completed February 4) to work server.


[00:14:35] + Attempting to send results [February 4 00:14:35 UTC]
[00:14:36] - Server does not have record of this unit. Will try again later.
[00:14:36] Could not transmit unit 04 to Collection server; keeping in queue.
[00:14:36] - Preparing to get new work unit...
[00:14:36] + Attempting to get work packet
[00:14:36] - Connecting to assignment server
[00:14:37] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:14:37] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:14:37] Loaded queue successfully.
[00:14:37] - Couldn't send HTTP request to server
[00:14:37] (Got status 503)
[00:14:37] + Could not connect to Work Server
[00:14:37] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:14:54] + Attempting to get work packet
[00:14:54] - Connecting to assignment server
[00:14:55] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:14:55] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:14:55] Loaded queue successfully.
[00:14:55] - Couldn't send HTTP request to server
[00:14:55] (Got status 503)
[00:14:55] + Could not connect to Work Server
[00:14:55] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:15:09] + Attempting to get work packet
[00:15:09] - Connecting to assignment server
[00:15:10] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:15:10] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:15:10] Loaded queue successfully.
[00:15:10] - Couldn't send HTTP request to server
[00:15:10] (Got status 503)
[00:15:10] + Could not connect to Work Server
[00:15:10] - Attempt #3 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:15:32] + Attempting to get work packet
[00:15:32] - Connecting to assignment server
[00:15:33] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:15:33] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:15:33] Loaded queue successfully.
[00:15:33] - Couldn't send HTTP request to server
[00:15:33] (Got status 503)
[00:15:33] + Could not connect to Work Server
[00:15:33] - Attempt #4 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:16:15] + Attempting to get work packet
[00:16:15] - Connecting to assignment server
[00:16:15] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:16:15] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:16:16] Loaded queue successfully.
[00:16:16] - Couldn't send HTTP request to server
[00:16:16] (Got status 503)
[00:16:16] + Could not connect to Work Server
[00:16:16] - Attempt #5 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:17:39] + Attempting to get work packet
[00:17:39] - Connecting to assignment server
[00:17:39] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:17:39] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:17:40] Loaded queue successfully.
[00:17:40] - Couldn't send HTTP request to server
[00:17:40] (Got status 503)
[00:17:40] + Could not connect to Work Server
[00:17:40] - Attempt #6 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:20:34] + Attempting to get work packet
[00:20:34] - Connecting to assignment server
[00:20:34] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:20:34] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:20:35] Loaded queue successfully.
[00:20:35] - Couldn't send HTTP request to server
[00:20:35] (Got status 503)
[00:20:35] + Could not connect to Work Server
[00:20:35] - Attempt #7 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:26:08] + Attempting to get work packet
[00:26:08] - Connecting to assignment server
[00:26:10] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:26:10] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:26:10] Loaded queue successfully.
[00:26:11] - Couldn't send HTTP request to server
[00:26:11] (Got status 503)
[00:26:11] + Could not connect to Work Server
[00:26:11] - Attempt #8 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[00:36:53] + Attempting to get work packet
[00:36:53] - Connecting to assignment server
[00:36:56] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[00:36:56] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[00:36:56] Loaded queue successfully.
[00:49:55] Project: 5765 (Run 3, Clone 246, Gen 1736)


[00:49:55] + Attempting to send results [February 4 00:49:55 UTC]
[00:50:00] + Results successfully sent
[00:50:00] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[00:50:00] + Number of Units Completed: 1670


Funky error that just shut me down the past 20 hours... oshdafuahfaefhapwueifafn
Find us on Facebook to discover the faces behind the names!
Follow Me on Twitter!

vbironchef
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2301
Joined: Tue Mar 27, 2007 3:35 pm

Re: 20 hours of not folding....

Postby vbironchef » Thu Feb 04, 2010 3:27 pm

My other rig did the same thing. I had to reboot because I somehow lost my internet connection for that rig. Might have something to do with the anti-virus program. I am using Norton security suite. Kind of weird though, I thought my wife did it because she connected to her work computers at work and I thought she forgot to enable the local connection. She said no. So I don't know what happened but it did.

User avatar
skier
Moderator
Moderator
Posts: 4450
Joined: Mon Mar 26, 2007 3:29 pm
Location: Maine
Contact:

Re: 20 hours of not folding....

Postby skier » Thu Feb 04, 2010 4:38 pm

thats what im getting on my vmware, but my GPUs seem to be allright
-Austin
Image
Screamin' BCLK: Image
775 System (Overclocking Platform): Q8400/Q8300/E8400/E7400/E7500 - GA-EP45-UD3R v1.1 - 4GB (2x2) OCZ Reaper HPC DDR2 1066 CL5 2.1v Corsair TX-750w
Gamer: Asrock Z77 Extreme4, i7 3770K @4.6GHz, ThermalTake Armor A90 modded, 2x4GB GSKILL RipjawsX DDR3 2133 CL9, Corsair HX-750w, MSI GTX660 Twin Frozr
Server2012: Q9300 - 8GB DDR2 - Asus P5QL Pro - Corsair CX430 - Mirrored 2TB Seagate's with 2TB WD cav for fileshare backups, 1TB WD for OS backups

User avatar
Wifuzzy
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 380
Joined: Wed Aug 23, 2006 8:29 pm

Re: 20 hours of not folding....

Postby Wifuzzy » Thu Feb 04, 2010 5:03 pm

My GPU clients have done that just not that much. They have queued the upload after 5 attemps and sent it next time...but that is rare. Cpu has never done it.

User avatar
camaroguy1998
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1348
Joined: Sun Jan 07, 2007 5:24 pm
Location: St. Charles, Mo.

Re: 20 hours of not folding....

Postby camaroguy1998 » Thu Feb 04, 2010 8:56 pm

I've had that happen a couple times, after I shut down F@H and fire it back up it reestablishes a connection and is fine!
ASUS Crosshair V- Formula Z - AMD 9590H2O
16G GSkill RipJaw - CoolerMaster Seidon cooler
Corsair RM750X - Samsung 840 EVO 500GB SSD
ASUS BW-12B1ST BD Burners(X2)
EVGA 560ti SC
ASUS 27" LED LCD monitor
Corsair 600T case

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33823
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Re: 20 hours of not folding....

Postby Apoptosis » Thu Feb 04, 2010 10:41 pm

yeah... all i did was close and re-open F@H an it worked again... strange... oh well today will be a bad point day.
Find us on Facebook to discover the faces behind the names!
Follow Me on Twitter!

Mad_Goku
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 307
Joined: Mon May 02, 2005 11:11 am
Location: StL

Re: 20 hours of not folding....

Postby Mad_Goku » Fri Feb 05, 2010 7:33 am

hmm..i need to check all my machines if this is something "going around". I have 2 of them back up and folding full time to provide me some heat while I play STO.
Intel i7 2600k @ 4.8ghz
Asus P8P67 PRO
ATI 5870
8 GB G-Skill Ripjaw X 1600 @ 7-8-7-24
120gb G-Skill Sniper SSD


Image

User avatar
camaroguy1998
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1348
Joined: Sun Jan 07, 2007 5:24 pm
Location: St. Charles, Mo.

Re: 20 hours of not folding....

Postby camaroguy1998 » Fri Feb 05, 2010 1:18 pm

Apoptosis wrote:yeah... all i did was close and re-open F@H an it worked again... strange... oh well today will be a bad point day.


Glad it worked for you too! :)

This problem has made me monitor my folding a lot closer than I did before!
I've had this happen with GPU and the Standard client both!
I'm not sure what happens but, I bet it loses its connection to the net and for whatever reason it cannot reestablish it with out a restart of the program.
ASUS Crosshair V- Formula Z - AMD 9590H2O
16G GSkill RipJaw - CoolerMaster Seidon cooler
Corsair RM750X - Samsung 840 EVO 500GB SSD
ASUS BW-12B1ST BD Burners(X2)
EVGA 560ti SC
ASUS 27" LED LCD monitor
Corsair 600T case


Return to “Legit Folding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests