Corsair GS800 LED Issue

Discuss cases, PSUs, and various cooling techniques in here.
User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1058
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: I Live In A 2 Bed Tardis
Contact:

Corsair GS800 LED Issue

Postby DJ Tucker » Fri Jun 06, 2014 6:27 pm

so as the title says, I have an LED issue. the LED is connected but the led remains blue. I press the button on the back nothing happens. I want the LED to be red to match my system. before the led was off but has randomly gone blue but can't change it???
Annihilator V3.0
Processor: Intel Core i7 2600k @ 4.6Ghz @ 1.3v With LEPA Exllusion 240 Mod
Memory: 16Gb Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 10-10-10-24-1T
Hard Drive: SanDisk X110 128Gb OS Sandisk X210 512Gb Gaming
Video Card: Inno3d GTX 1070 Accelero Hybrid S 2075/9000 @ 1.094v
Monitor: AOC G2460VQ6
Operating System: Windows 10 64 bit Pro
Motherboard: ASRock Extreme 6 Z77
Case: Lian Li DK-Q2X with Corsair HX1000i PSU

User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1058
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: I Live In A 2 Bed Tardis
Contact:

Re: Corsair GS800 LED Issue

Postby DJ Tucker » Sun Jun 08, 2014 5:11 pm

Bump :)
Annihilator V3.0
Processor: Intel Core i7 2600k @ 4.6Ghz @ 1.3v With LEPA Exllusion 240 Mod
Memory: 16Gb Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 10-10-10-24-1T
Hard Drive: SanDisk X110 128Gb OS Sandisk X210 512Gb Gaming
Video Card: Inno3d GTX 1070 Accelero Hybrid S 2075/9000 @ 1.094v
Monitor: AOC G2460VQ6
Operating System: Windows 10 64 bit Pro
Motherboard: ASRock Extreme 6 Z77
Case: Lian Li DK-Q2X with Corsair HX1000i PSU

User avatar
Major_A
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 3793
Joined: Tue May 15, 2007 2:11 pm
Location: Houston, TX

Re: Corsair GS800 LED Issue

Postby Major_A » Mon Jun 09, 2014 1:09 pm

Sounds like the red LEDs might have gone bad. Have you tried Corsair's forums?

Sent from Tapatalk.

User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1058
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: I Live In A 2 Bed Tardis
Contact:

Re: Corsair GS800 LED Issue

Postby DJ Tucker » Mon Jun 09, 2014 4:44 pm

yes tried the forums with nothing more than rma it. however I was told there should be a warranty sticker over one of the screws which I don't have. I can see it's been removed due to sticky patch over one of the screw holes. so that takes rma out of the question. so knowing this I took the psu apart and can plug the led section of the fan into a fan to molex and the led's come on blue. when plugged back into the psu nothing. so it's the psu that's the problem somehow?
Annihilator V3.0
Processor: Intel Core i7 2600k @ 4.6Ghz @ 1.3v With LEPA Exllusion 240 Mod
Memory: 16Gb Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 10-10-10-24-1T
Hard Drive: SanDisk X110 128Gb OS Sandisk X210 512Gb Gaming
Video Card: Inno3d GTX 1070 Accelero Hybrid S 2075/9000 @ 1.094v
Monitor: AOC G2460VQ6
Operating System: Windows 10 64 bit Pro
Motherboard: ASRock Extreme 6 Z77
Case: Lian Li DK-Q2X with Corsair HX1000i PSU


Return to “Cases, Power Supplies, and Cooling”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests