Gaming on 2407FPW?

This is the place to hang out and talk about consoles. From game thoughts to hardcore mods feel free to talk about the Microsoft xbox 360 and PS2/PS3 here all you like!
grunt
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 393
Joined: Tue Jan 20, 2004 10:16 am
Location: Savannah, Ga
Contact:

Gaming on 2407FPW?

Postby grunt » Sun Oct 29, 2006 7:07 pm

Wanted to see what it would look like on my pc monitor since it can do 1920x1200 where my TV can only do like 1024x768. Well, are there some settings I am unaware of cuz it doesnt look so great.

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33823
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Postby Apoptosis » Mon Oct 30, 2006 11:25 am

1920x1200 looks sweet on my laptop... don't know about that Dell monitor though.

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Postby InspectahACE » Mon Oct 30, 2006 12:41 pm

well if the gaming on my 2005fpw at native res is any indication..its gonna look very nice:)
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

Bwall
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 675
Joined: Sat Apr 16, 2005 12:22 am
Location: St. Louis
Contact:

Postby Bwall » Mon Oct 30, 2006 1:34 pm

Gaming on my 2405FPW is excellent as long as you have the graphics hardware to keep up with the latest games. You will enjoy it.
Image

grunt
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 393
Joined: Tue Jan 20, 2004 10:16 am
Location: Savannah, Ga
Contact:

Postby grunt » Mon Oct 30, 2006 4:03 pm

As for my pc its great, got an asus 1900xt and i love it. What I am asking is why it looks like garbage when i hook up my xbox 360 to it.

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Postby InspectahACE » Wed Nov 01, 2006 4:27 pm

unless u get a hidefinition component or compsoite(i forgot which one) cable for it.. or if it had dvi or hdmi ports..not much u an do..all in the connections..pretty much the same reason why the ps2 gamecube and xbox look even more sh*tty on the monitors
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

grunt
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 393
Joined: Tue Jan 20, 2004 10:16 am
Location: Savannah, Ga
Contact:

Postby grunt » Wed Nov 08, 2006 8:45 pm

weird, since I have monster cable for my 360...

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Postby InspectahACE » Wed Nov 08, 2006 8:56 pm

if i remember right..ur model of dell monitor doesnt support that cable...only the red yellow and white plugs, s-video, and dvi port will do
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

grunt
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 393
Joined: Tue Jan 20, 2004 10:16 am
Location: Savannah, Ga
Contact:

Postby grunt » Wed Nov 08, 2006 8:57 pm


User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Postby InspectahACE » Wed Nov 08, 2006 9:41 pm

ok...far as i know it should work then......best bet is a dvi or hdmi tho if the xbox360 has it..i dont pay attention to consoles other than my gamecube....if it does try it for sure..i tried component cables once on other things and the picture still sucked ass ...not sure if the signal has to be completely digital or not
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

grunt
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 393
Joined: Tue Jan 20, 2004 10:16 am
Location: Savannah, Ga
Contact:

Postby grunt » Wed Mar 21, 2007 7:21 pm

Just to let everyone know (if anyone cares) you can have a ps3 (HDMI-DVI), xbox360 (Component), Wii (Composite), as well as your pc via VGA.


Return to “Console Gaming Corner”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests