Post Your Rig!

This is the place to discuss the latest computer hardware issues and technology. Please keep the discussion ON TOPIC!
Post Reply
User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Tue Jan 20, 2009 4:12 pm

A couple things you could do:

1.) Get shorter SATA cables. These can be had for as little as $2 a piece from MonoPrice

2.) Sleave your cables. Use some braided wireloom to clean up those motherboard wires like the HDDLED and PWRLED.

3.) Move those extra cables into the drive bays, out of the way.

Just a couple thoughts.

User avatar
GI-JOE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 461
Joined: Tue Jul 01, 2008 9:36 am
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by GI-JOE » Wed Jan 21, 2009 6:51 am

Image
My Desk

Image

Case (Cooler Master Elite 330)

Image
Image
Insides

Any donations? :mrgreen:
-----------------------------------------------------
- CoolerMaster Elite 330
- Intel Pentium Dual Core E5200 @ 3.16ghz (9.5 x 333 @ 1.12 volts)
- Gigabyte GA-P35-DS3L
- 4 GB G-Skill DDR2 800
- Asus 8800GT 512mb w/Glaciator Fansink
- Antec Trio TruePower 650w

User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Wed Jan 21, 2009 8:14 am

But why a floopy?


Also, what is that white cable under your PSU? Is that a fan speed selector or something?

User avatar
GI-JOE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 461
Joined: Tue Jul 01, 2008 9:36 am
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by GI-JOE » Wed Jan 21, 2009 8:21 am

Skippman wrote:But why a floopy?


Also, what is that white cable under your PSU? Is that a fan speed selector or something?
Hey! I just used that floppy to help diagnose a problem last week! :mrgreen:

And yes, that is a fan speed controller(built into the fan). My fan on the front has the same thing. Both are Antec Tricool fans. (absolutely silent on slowest setting, a hurricane on highest, and medium is a low humm)
-----------------------------------------------------
- CoolerMaster Elite 330
- Intel Pentium Dual Core E5200 @ 3.16ghz (9.5 x 333 @ 1.12 volts)
- Gigabyte GA-P35-DS3L
- 4 GB G-Skill DDR2 800
- Asus 8800GT 512mb w/Glaciator Fansink
- Antec Trio TruePower 650w

User avatar
ratNukit
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 240
Joined: Sat Jun 21, 2008 7:38 am
Location: Hamburg - Germany

Re: Post Your Rig!

Post by ratNukit » Wed Jan 21, 2009 11:26 am

Skippman wrote:A couple things you could do:

1.) Get shorter SATA cables. These can be had for as little as $2 a piece from MonoPrice

2.) Sleave your cables. Use some braided wireloom to clean up those motherboard wires like the HDDLED and PWRLED.

3.) Move those extra cables into the drive bays, out of the way.

Just a couple thoughts.

I'l definetly think about the short sata cables as well as sleaving the stuff on the bottom :) , but I dont know if I should put the extra power cables in the free drive bays because the free ones are just under the water cooling fan and I don't know if that would make it harder for the air to flow and raise the temps. :?
Image

User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Wed Jan 21, 2009 11:39 am

Can you post a pic of that area of the case?

User avatar
ratNukit
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 240
Joined: Sat Jun 21, 2008 7:38 am
Location: Hamburg - Germany

Re: Post Your Rig!

Post by ratNukit » Wed Jan 21, 2009 12:11 pm

sure here are some.

hope it's sufficient, I just couldn't get a really good shot of it.

I removed the front covers under the cooling to take the pictures.

Image

Image

Image
Image

User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Wed Jan 21, 2009 12:30 pm

I see what you mean.

User avatar
ratNukit
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 240
Joined: Sat Jun 21, 2008 7:38 am
Location: Hamburg - Germany

Re: Post Your Rig!

Post by ratNukit » Wed Jan 21, 2009 12:34 pm

Yeah, I just held my hand in there and it is probably the highest temps there in the whole setup. :mrgreen:
Image

User avatar
THRASHER2
Legit User
Legit User
Posts: 17
Joined: Thu Jan 31, 2008 1:11 pm
Location: Long Beach,CA AKA Mod Garage

Re: Post Your Rig!

Post by THRASHER2 » Mon Feb 16, 2009 9:51 am

My Coolermaster HAF 932
Image

Image

Image
Image

User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Mon Feb 16, 2009 9:59 am

Nice and clean Thrasher!

User avatar
ratNukit
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 240
Joined: Sat Jun 21, 2008 7:38 am
Location: Hamburg - Germany

Re: Post Your Rig!

Post by ratNukit » Wed Feb 18, 2009 9:46 am

really great looking! :shock:
Image

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Re: Post Your Rig!

Post by InspectahACE » Wed Feb 18, 2009 5:08 pm

very nice and clean right there..i just bought that same tower and I'm damn anxious to get my new stuff in there..hopefully it will be just as clean as that after adding 2 psu's :)
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
x.clay
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 78
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:00 pm
Location: Houston, Texas

Re: Post Your Rig!

Post by x.clay » Wed Feb 18, 2009 9:37 pm

Here's my setup.

Image

I have done a little cable management since I took this picture but all the hardware is still the same.
Image
CPU: Intel Core i5-2500k
Mobo: Asus Z77 Gene
GPU: GTX 470
RAM: 2X4gb G.Skill 1600
OS SDD: Kingston 120 gb SSD
Game SSD: Kingston 128 gb SSD
Storage: Hitachi 1Tb, Intel 80 gb SSD
PSU: Corsair AX 850w
Case: Silverstone FT-03

User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Wed Feb 18, 2009 10:03 pm

Could do with a bit of cable management but anyone who uses DSL is alright by me! How olds your 4100B?

User avatar
x.clay
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 78
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:00 pm
Location: Houston, Texas

Re: Post Your Rig!

Post by x.clay » Thu Feb 19, 2009 12:51 pm

DSL FTW! I wouldn't mind having a little faster internet connection but I'm too cheap to pay for it. I can't remember when I got the router. I guess it's been 3+ years now. Man the time flies these days....
CPU: Intel Core i5-2500k
Mobo: Asus Z77 Gene
GPU: GTX 470
RAM: 2X4gb G.Skill 1600
OS SDD: Kingston 120 gb SSD
Game SSD: Kingston 128 gb SSD
Storage: Hitachi 1Tb, Intel 80 gb SSD
PSU: Corsair AX 850w
Case: Silverstone FT-03

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Re: Post Your Rig!

Post by InspectahACE » Tue Feb 24, 2009 8:28 pm

It's not completely finished but I figured since it is up and running I should at least give this a peep. once i get 2-3 more parts ill put some updated pics of the Death Star up.. I am not going for 2 psu's now as a 3rd card wouldnt' fit with it there..something I thought of but didn't expect, so I'll be getting the 1000w psu ..the blue light you see inside is from the wackass sound card the motherboard came with and will be replaced soon..I will have SLI going in a week or so ..third picture shows both the new rig on the older one on bottom with my monitor :) and yes, I have 2 mice and 2 keyboards..the monitor only has VGA and HDMI port and ill be damned if i look for a KVM when this approach was cheaper and easier lol

Image

Image

Image
Last edited by InspectahACE on Tue Feb 24, 2009 9:26 pm, edited 1 time in total.
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Skippman
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2082
Joined: Wed May 17, 2006 10:16 am
Location: St. Louis, MO USA
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by Skippman » Tue Feb 24, 2009 9:26 pm

Very Nice, Very Clean. Well done. That a stock cooler on there?

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Re: Post Your Rig!

Post by InspectahACE » Tue Feb 24, 2009 9:55 pm

:oops: yes sadly. UPS was playing around with the shipping time of the parts so I didn't order the new cooler yet..told me thursday but they arrived friday..had i know it would arrive Friday I would've overnighted it to arrive on the same day lol..also, the way the motherboard mounting holes were placed, are kind of odd. I thought the gigantic hole on the tray was for not having to remove the motherboard to install a "non-push pin"cooler..yet the mounts are off by quarter to half inch so i still have to take it out..which im waiting to do anyway due i gotta crack the case open again soon when i get the rest of the parts..even prevents me from using 2 psu's when doing TRI-SLI :shock:
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DaIceMan
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1599
Joined: Tue Jul 18, 2006 10:31 pm
Location: Springfield-ish, Missouri
Contact:

Re: Post Your Rig!

Post by DaIceMan » Tue Feb 24, 2009 10:03 pm

Ace... why not just use a VNC program, such as TightVNC http://www.tightvnc.com/ and you can control your old computer via remote desktop. I have it installed on every computer in my house and control them all from my daily driver. Tuck the kb/mouse away in case you need to direct control the computer.
Gamer - Thermaltake Element S | PC Power & Cooling Silencer 750 Black | Gigabyte GA-EP45-DS3L | Intel E8400 | Arctic Cooling Freezer 7 Pro | 4GB OCZ Reaper Ram | XFX 8800GTX | Creative X-Fi XtremeGamer | Seagate 7200.10 320GB

HTPC / Folder - Palit 9600GT 1GB Sonic | AMD Phenom 9600 | Corsair DHX 4GB | ECS GF8200A | OCZ StealthXStream 500
Thanks to Palit, AMD, Corsair and ECS for sponsoring the 2008 Folding Give-away!

Image

Post Reply