150" Thats a huge TV

A place to rant about politics, life, or just anything you damn well feel like telling others.
Post Reply
User avatar
kappage
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1358
Joined: Mon Aug 28, 2006 11:38 pm

150" Thats a huge TV

Post by kappage » Fri Jan 11, 2008 5:21 am

A 150-inch high-definiton plasma TV unveiled by Panasonic is the world’s largest to date, the Japanese consumer electronics company claimed Monday at the International Consumer Electronics Show. The plasma panel features an 8.84 million pixel image resolution. Its screen is the equivalent of nine 50-inch sets, with an effective viewing area of 11 feet, the company said. It’s a step up from Panasonic’s 103-inch version, which cost $70,000 when it launched. The company did not say in a news release how much the 150-inch panel will cost.
ole0.jpg
ole0.jpg (23.49 KiB) Viewed 2280 times
Panasonic’s other prototypes introduced at CES include a 42-inch panel that uses half the energy but stays as bright as its predecessor, and an ultra-thin 50-inch panel that is less an inch thick, the company said. Both plasma and LCD TVs have been selling well in the U.S. as consumers are switching out their old tube sets so they can watch high-definition TV and movies. Panasonic also said it plans to bring videos from Google Inc.’s YouTube directly to its line of Internet-enabled high-definition plasma TV sets. The new Viera HDTVs also provide access to Google’s photo sharing site, Picasa. Man, this monster wouldn’t even fit in my room!
i would sell my soul for that.
Any takers?
Main Rig: C2D 6850 @ 3.0Ghz, 2Gb DDR2667Mhz @ 833Mhz 5-5-5-15 Timings , XFX xXx 8600GTS @ 730/2260 , Gigabyte Ga-945GCM-S2L
JukeBox: Currently in an Upgrade but im too lazy to do it at the moment
I² keepin it real

User avatar
vicaphit
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2792
Joined: Thu Apr 05, 2007 2:22 pm
Location: SE Ohio

Re: 150" Thats a huge TV

Post by vicaphit » Fri Jan 11, 2008 10:35 am

I don't have a wall in my house big enough.

Personally, I think you can only get so big before a TV obnoxious.
----
Andy

New Rig: Intel Q6600 (2.7ghz), ASUS P5KC, 4GB DDR2-800, Palit 9600GT (1GB), Ultra X3 1KW (thanks LR!), Vista 64bit
Dell Rig: AMD Athlon X2 4000+ (2.1ghz), 2 GB DDR2 Ram, MSI 8800GT (512MB), Vista 32bit

PSN: VICaphit

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Apoptosis » Fri Jan 11, 2008 3:06 pm

I didn't see that at CES, but I wish I had the time to check it out... 150" is huge...

If I win the lottery I'd throw down $70,000 on it... wonder if it's 1080P

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: 150" Thats a huge TV

Post by DMB2000uk » Fri Jan 11, 2008 6:31 pm

lol, could you imagine less than 1080p on that thing? >_<

I think that tv is as big as my bedroom wall!

Who the hell has that kind of space for a tv that big.

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
kappage
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1358
Joined: Mon Aug 28, 2006 11:38 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by kappage » Fri Jan 11, 2008 8:04 pm

DMB2000uk wrote:lol, could you imagine less than 1080p on that thing? >_<

I think that tv is as big as my bedroom wall!

Who the hell has that kind of space for a tv that big.

Dan
You dont 'have' space for it you make space jsut knock down a few walls (it is so fun).
But if i did win lotto i wouldnt go and put 70k on it...
Main Rig: C2D 6850 @ 3.0Ghz, 2Gb DDR2667Mhz @ 833Mhz 5-5-5-15 Timings , XFX xXx 8600GTS @ 730/2260 , Gigabyte Ga-945GCM-S2L
JukeBox: Currently in an Upgrade but im too lazy to do it at the moment
I² keepin it real

User avatar
Methious
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 893
Joined: Thu Oct 18, 2007 9:39 am
Location: Joplin Mo.

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Methious » Sat Jan 12, 2008 5:38 am

70K better have one heck of a guarantee, a beer tap, toilet, and fold down bed cause I might be able to get it but I'd have to live in it. Gaming on it might be pretty awesome though.
Image

Tim Burton
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 795
Joined: Tue Aug 23, 2005 10:10 am

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Tim Burton » Tue Jan 22, 2008 10:35 am

I guess they are selling to highly compensating....err...compensated men....

yurchie
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 76
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:48 pm
Location: Los Angeles, CA
Contact:

Re: 150" Thats a huge TV

Post by yurchie » Tue Jan 29, 2008 4:17 pm

Impressive, but why? Might as well go and buy your own home theater, which, at around 300k, isn't all that much more if you think about it.

Jeth
Legit User
Legit User
Posts: 16
Joined: Mon Sep 06, 2004 2:01 pm
Location: Finland - Ilmajoki
Contact:

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Jeth » Tue Jan 29, 2008 4:40 pm

That's really nice.. But like others said, why should i buy a TV big as that ._. I guess that even 1080p would look bad in it.
AMD Athlon 64 3500+, ASUS AX800XT 256, 2*512Mb Kingston 400Mhz, WD 200GB 7200rpm

Orgato
Legit User
Legit User
Posts: 6
Joined: Wed Sep 19, 2007 7:53 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Orgato » Tue Jan 29, 2008 5:27 pm

if a 103" costs 70,000 i cant possibly imagine how much the 150" will bump it up.

User avatar
vicaphit
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2792
Joined: Thu Apr 05, 2007 2:22 pm
Location: SE Ohio

Re: 150" Thats a huge TV

Post by vicaphit » Tue Jan 29, 2008 5:44 pm

how much VRAM would you need for a decent res on that TV? 3 gigs?
----
Andy

New Rig: Intel Q6600 (2.7ghz), ASUS P5KC, 4GB DDR2-800, Palit 9600GT (1GB), Ultra X3 1KW (thanks LR!), Vista 64bit
Dell Rig: AMD Athlon X2 4000+ (2.1ghz), 2 GB DDR2 Ram, MSI 8800GT (512MB), Vista 32bit

PSN: VICaphit

goldenchessboard
Legit User
Legit User
Posts: 20
Joined: Mon Nov 12, 2007 9:40 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by goldenchessboard » Tue Jan 29, 2008 5:59 pm

yea.. that TV.

is six-digit figures worth the entertainment.. in theory it hardly has any advantages over an 80 inch. with an 80 inch tv, your closer to it, and so it appears the same size. Wouldnt it be the exact same? lets try a diagram

.....................==|\
........................|#\ <---------- 80 Inch TV, closer toward, smaller height
................:)..==|__\

......................==|\
.........................|#\
.........................|##\ <---------------------- 150 inch TV, farther away, larger height
.........................|###\
.:)..................==|____\

User avatar
bobletman
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 98
Joined: Mon Nov 12, 2007 9:40 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by bobletman » Tue Jan 29, 2008 6:44 pm

Wow that tv is a monster. I would like to mount that on my wall.
Q6600 Core 2 quad @ 3.0Ghz
2gb of patriot ram reduced latency.
500GB 7200 rpm Seagate (baracuda)
BFG nvidia 8800 GTS 512 MB G92 core
Zalman CNPS9700 LED CPU fan
Ultra X-Blaster computer case
P5K-E Wifi edition MOBO
G15 keyboard and G7 mouse
22 inch widescreen samsung
Z5300e speaker system
3Dmark06 score 15K

User avatar
Zertz
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1118
Joined: Tue Mar 20, 2007 4:19 pm
Location: Magog, Quebec

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Zertz » Tue Jan 29, 2008 7:26 pm

bobletman wrote:Wow that tv is a monster. I would like to mount that on my wall.
Actually, you will mount your wall on the tv.

vbironchef
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2301
Joined: Tue Mar 27, 2007 3:35 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by vbironchef » Tue Jan 29, 2008 7:33 pm

How do you get it through the door? The window? the home? What about power? My fuse box would be fried!

User avatar
kappage
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1358
Joined: Mon Aug 28, 2006 11:38 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by kappage » Tue Jan 29, 2008 8:16 pm

i think you would need to build the room around the tv...
Main Rig: C2D 6850 @ 3.0Ghz, 2Gb DDR2667Mhz @ 833Mhz 5-5-5-15 Timings , XFX xXx 8600GTS @ 730/2260 , Gigabyte Ga-945GCM-S2L
JukeBox: Currently in an Upgrade but im too lazy to do it at the moment
I² keepin it real

User avatar
bobletman
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 98
Joined: Mon Nov 12, 2007 9:40 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by bobletman » Tue Jan 29, 2008 10:25 pm

Im pretty sure you need to build a house that is mean for that tv.
Q6600 Core 2 quad @ 3.0Ghz
2gb of patriot ram reduced latency.
500GB 7200 rpm Seagate (baracuda)
BFG nvidia 8800 GTS 512 MB G92 core
Zalman CNPS9700 LED CPU fan
Ultra X-Blaster computer case
P5K-E Wifi edition MOBO
G15 keyboard and G7 mouse
22 inch widescreen samsung
Z5300e speaker system
3Dmark06 score 15K

vbironchef
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2301
Joined: Tue Mar 27, 2007 3:35 pm

Re: 150" Thats a huge TV

Post by vbironchef » Tue Jan 29, 2008 10:31 pm

Methious , I like your style.

Sting3000
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 62
Joined: Fri Apr 21, 2006 11:52 am
Location: Texas

Re: 150" Thats a huge TV

Post by Sting3000 » Wed Jan 30, 2008 11:33 am

One thing would be for sure: EVERYONE would want to watch the super bowl at YOUR house!!!

:drinkers: :partyman: =D> :shock:
Sting3000

Post Reply