US State Department says Firefox costs too much

A place to rant about politics, life, or just anything you damn well feel like telling others.
Post Reply
User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1767
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

US State Department says Firefox costs too much

Post by InspectahACE » Wed Jul 15, 2009 10:44 am

I'm not one to pass news like it was a fart in the wind, but I had a nice chuckle at this one.

http://www.tweaktown.com/news/12792/us_ ... index.html
i9-9900k | ASUS Maximus XI Hero | ASUS Strix RTX 2070 Super | 32GB G.Skill Trident RGB DDR4-3600 | Cooler Master ML360L AIO | Seagate Firecuda 510 1TB NVME SSD x2 | Tt ToughPower RGB 850W PSU | Sound Blaster Z | Lian Li PC-O11 Dynamic | Logitech G502 | Logitech G810| BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
tanka12345
Legit User
Legit User
Posts: 12
Joined: Wed Jul 08, 2009 3:57 am
Location: New Zealand

Re: US State Department says Firefox costs too much

Post by tanka12345 » Thu Jul 16, 2009 3:46 am

If FireFox costs too much, I wonder what IE will be like :lol:
Intel Core i7 920 OCed to 3.2GHz | CoolerMaster V8 | Patriot Viper 3x2GB DDR3-1333MHz | MSI Eclipse X58 | LG W2261V 22" 16:9 | Western Digital Caviar Black 640GB | MSI ATI 4870 1GB | Enermax Revolution 85+ 1050W PSU | CoolerMaster HAF 932 | ASUS DRW-22B1LT Lightscribe | Creative SB X-Fi Xtreme | Logitech X-540 | Razer Carcharias | Razer Lachesis | Razer Destructor/ Razer Goliathus Speed/ Fnatic SteelSeries Qck+ XL/ OCZ Behemoth | OCZ Alchemy Elixir

User avatar
vicaphit
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2789
Joined: Thu Apr 05, 2007 2:22 pm
Location: SE Ohio

Re: US State Department says Firefox costs too much

Post by vicaphit » Fri Jul 17, 2009 9:13 am

I suggested to my IT department that we should be using FF. My response was, "the programs we use aren't compatible with FF."

Maybe the US State Department uses programs that work with IE but not FF.
----
Andy

New Rig: Intel Q6600 (2.7ghz), ASUS P5KC, 4GB DDR2-800, Palit 9600GT (1GB), Ultra X3 1KW (thanks LR!), Vista 64bit
Dell Rig: AMD Athlon X2 4000+ (2.1ghz), 2 GB DDR2 Ram, MSI 8800GT (512MB), Vista 32bit

PSN: VICaphit

Post Reply