Company of Heroes

A place to rant and rave about all the current gaming titles!
Post Reply
User avatar
kappage
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1358
Joined: Mon Aug 28, 2006 11:38 pm

Company of Heroes

Post by kappage » Sun Jul 22, 2007 6:53 am

This is an absolutely awesome game by THQ, but i 9 times out of 10 i get the error, "Cannot connect to all the players in the game". Anyone know of a fix or seen one. I have got no Firewalls running on my computer, and even tried it with every port on the router open with the same problems even though you only Definitely need ports UDP 9100, 30260 and 6112. After all this the game very rarely connects.

THanks for all the help
Main Rig: C2D 6850 @ 3.0Ghz, 2Gb DDR2667Mhz @ 833Mhz 5-5-5-15 Timings , XFX xXx 8600GTS @ 730/2260 , Gigabyte Ga-945GCM-S2L
JukeBox: Currently in an Upgrade but im too lazy to do it at the moment
I² keepin it real

User avatar
purdeys
Legit User
Legit User
Posts: 21
Joined: Fri Apr 13, 2007 3:09 pm

Re: Company of Heroes

Post by purdeys » Sat Jul 28, 2007 8:25 pm

i don't get it that much but it happens now and then, but i will get it 3 times a week and wen it happens it'll strike like 10 times in a row....

Ed

User avatar
kappage
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1358
Joined: Mon Aug 28, 2006 11:38 pm

Re: Company of Heroes

Post by kappage » Sun Jul 29, 2007 5:32 am

ive given up playing for now......

Even though it is such a good game :cry: :cry: :cry:
Main Rig: C2D 6850 @ 3.0Ghz, 2Gb DDR2667Mhz @ 833Mhz 5-5-5-15 Timings , XFX xXx 8600GTS @ 730/2260 , Gigabyte Ga-945GCM-S2L
JukeBox: Currently in an Upgrade but im too lazy to do it at the moment
I² keepin it real

User avatar
vicaphit
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2792
Joined: Thu Apr 05, 2007 2:22 pm
Location: SE Ohio

Re: Company of Heroes

Post by vicaphit » Mon Jul 30, 2007 2:22 pm

that game is worth just doing skirmishes... try out the computer at medium or hard difficulty, it should be a good battle
----
Andy

New Rig: Intel Q6600 (2.7ghz), ASUS P5KC, 4GB DDR2-800, Palit 9600GT (1GB), Ultra X3 1KW (thanks LR!), Vista 64bit
Dell Rig: AMD Athlon X2 4000+ (2.1ghz), 2 GB DDR2 Ram, MSI 8800GT (512MB), Vista 32bit

PSN: VICaphit

Post Reply