Bioshock 2

A place to rant and rave about all the current gaming titles!
Post Reply
User avatar
FZ1
Moderator
Moderator
Posts: 4448
Joined: Mon Dec 27, 2004 6:49 pm
Location: Cincinnati, Ohio
Contact:

Bioshock 2

Post by FZ1 » Tue Feb 16, 2010 10:42 am

Anyone playing this? I downloaded it this weekend while we were getting snow storms and I like it. It's a bit like Oblivion/Fallout 3 in that you have to search objects for goodies and can upgrade your abilities but there isn't any character interaction. The story is little lame IMO but the gameplay is fun.
Joe

User avatar
stereo55
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 241
Joined: Thu Sep 29, 2005 3:06 pm
Location: Menifee , Calif

Re: Bioshock 2

Post by stereo55 » Tue Feb 23, 2010 11:18 am

Yeh game is fun , but I do agree the story is not quite like the first one . Some of the controls have also changed (for pc) and not for the better , mostly the plasma usage .

Still worth playing , but not quite what I had hoped ; meaning hopefully the sequal would have surpased the first one in game play , etc .
* i7 5930K @ 4GHz 1.085v - Corsair H100i GTX - Asrock x99 OC Formula 3.1
* Sandisk Extreme Pro 480gb - HGST NAS 3TB - 2x WD Blue 1TB - 32gig Crucial 2133 - EVGA 980 Ti Classified - Corsair 780T/Seasonic 760 Platinum
* LG 34" Ultra Wide - Hanns-G HZ281HPB 27.5" - LG WH16NS40 Blu Burner - SoundBlaster Z - Klipsch 4.1's/Altec center channel
* Windows 8.1 Pro/Windows 10
* Retired game rig i7 920 @ 3.9 - EVGA x58 - still going strong!

Heatware

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: Bioshock 2

Post by DMB2000uk » Tue Feb 23, 2010 4:56 pm

I finished this last week.

Was a bit disappointed with the story, but smashing stuff up with the drill was more than makes up for it :mrgreen:

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
stereo55
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 241
Joined: Thu Sep 29, 2005 3:06 pm
Location: Menifee , Calif

Re: Bioshock 2

Post by stereo55 » Tue Feb 23, 2010 5:18 pm

Gotta quick question .... anyone have problems getting BS2 to run in DX10 ? I can run all day in DX9 (in 7 Ultimate) , but game stops/freezes and then bask to my desktop in DX10 after a 5 minutes or so (in 7 Ultimate) . Specs in sig .
* i7 5930K @ 4GHz 1.085v - Corsair H100i GTX - Asrock x99 OC Formula 3.1
* Sandisk Extreme Pro 480gb - HGST NAS 3TB - 2x WD Blue 1TB - 32gig Crucial 2133 - EVGA 980 Ti Classified - Corsair 780T/Seasonic 760 Platinum
* LG 34" Ultra Wide - Hanns-G HZ281HPB 27.5" - LG WH16NS40 Blu Burner - SoundBlaster Z - Klipsch 4.1's/Altec center channel
* Windows 8.1 Pro/Windows 10
* Retired game rig i7 920 @ 3.9 - EVGA x58 - still going strong!

Heatware

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: Bioshock 2

Post by DMB2000uk » Tue Feb 23, 2010 5:41 pm

If all you have to do to enable DX10 is set the options to high, then I had no problem running the game in DX10 (9800GTX, win 7)

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
dicecca112
Site Admin
Site Admin
Posts: 5013
Joined: Mon Mar 01, 2004 10:40 am
Contact:

Re: Bioshock 2

Post by dicecca112 » Tue Feb 23, 2010 6:33 pm

Just finished Dante's, Bioshock 2 is next
Image

User avatar
dgood
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1190
Joined: Mon Nov 21, 2005 8:54 pm
Location: Lynnwood, WA

Re: Bioshock 2

Post by dgood » Wed Feb 24, 2010 4:01 pm

I got the steam bundle of bioshock and bioshock 2 so I'm starting the first one then I'm going to play the second one.
Image

Post Reply