Bad Company 2

A place to rant and rave about all the current gaming titles!
alister
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 239
Joined: Wed May 05, 2004 2:38 pm

Bad Company 2

Post by alister » Mon Mar 29, 2010 12:28 am

Any players here? What servers are you playing on?
Image

fordmayhem
Legit Enthusiast
Legit Enthusiast
Posts: 32
Joined: Sat Jul 19, 2008 6:44 am

Re: Bad Company 2

Post by fordmayhem » Mon Mar 29, 2010 1:49 am

Dont have it, but it looks quite good... but is super expensive on steam. really want it though O.o

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Re: Bad Company 2

Post by Apoptosis » Mon Mar 29, 2010 6:36 am

It was $19.95 yesterday on EA - http://forums.legitreviews.com/about26780.html
Find us on Facebook to discover the faces behind the names!
Follow Me on Twitter!

User avatar
smack323
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1271
Joined: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm
Location: Waukesha, WI

Re: Bad Company 2

Post by smack323 » Mon Mar 29, 2010 8:24 am

i play- dont have any servers i call home.. but you can friend me @ "smack323" in game.
Core i5-6500 - Corsair Vengence 16GB DDR4 2133 - Asus GTX 1070 DUAL 8GB - Antec 750W - Crucial 525GB SSD - Windows 10 64bit - ASUS 27" LED

alister
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 239
Joined: Wed May 05, 2004 2:38 pm

Re: Bad Company 2

Post by alister » Mon Mar 29, 2010 11:43 am

fordmayhem wrote:Dont have it, but it looks quite good... but is super expensive on steam. really want it though O.o
They just had it on sale, 4 pack, at about 37.50 each.
Image

User avatar
Dizz01
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 54
Joined: Mon Jan 18, 2010 3:21 pm
Location: Orange County, CA

Re: Bad Company 2

Post by Dizz01 » Tue Mar 30, 2010 9:57 am

Is it worth it? I've played CoD6 so I know how fun the multiplayer is. Is BFBC2 multiplayer worth it?
AMD Phenom II x6 1075T @3.3▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂Three Hundred Antec Case
Asus M4A785TD M-EVO▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500w OCZ Modular PSU
Noctua CPU Cooler▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500Gig WD HDD
4Gig OCZ Gold Edition 1600 Ram▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ASUS ATI 7770 2GIG!

lolwut
Legit User
Legit User
Posts: 12
Joined: Mon Jan 18, 2010 7:41 pm
Location: Canada

Re: Bad Company 2

Post by lolwut » Tue Mar 30, 2010 4:24 pm

COD and BFBC2 is completely different on multilayer. COD is more based on annoying campers and trying to get the top score without caring about your own team. BF is more squad based and involves a lot of teamwork (unless everyone goes full recon mode FUUUUU). Both are pretty fun though although I get sick of COD after a few hours but BF I can play for ages... 8)

User avatar
Dizz01
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 54
Joined: Mon Jan 18, 2010 3:21 pm
Location: Orange County, CA

Re: Bad Company 2

Post by Dizz01 » Wed Mar 31, 2010 9:44 am

Got it last night, it is pretty dam amazing.
AMD Phenom II x6 1075T @3.3▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂Three Hundred Antec Case
Asus M4A785TD M-EVO▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500w OCZ Modular PSU
Noctua CPU Cooler▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500Gig WD HDD
4Gig OCZ Gold Edition 1600 Ram▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ASUS ATI 7770 2GIG!

Xolso
Legit User
Legit User
Posts: 6
Joined: Wed Mar 31, 2010 2:51 pm

Re: Bad Company 2

Post by Xolso » Wed Mar 31, 2010 3:22 pm

have it for the ps3, I'm might sell it and get it for the pc instead

User avatar
smack323
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1271
Joined: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm
Location: Waukesha, WI

Re: Bad Company 2

Post by smack323 » Wed Mar 31, 2010 6:31 pm

I have easily spent 8 hours on sitting playing- lost track of time.. only thing that annoys me with the game are the players on my team somtimes when they are just retarded.
Core i5-6500 - Corsair Vengence 16GB DDR4 2133 - Asus GTX 1070 DUAL 8GB - Antec 750W - Crucial 525GB SSD - Windows 10 64bit - ASUS 27" LED

User avatar
Dragon_Cooler
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 12, 2005 10:17 am
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Bad Company 2

Post by Dragon_Cooler » Wed Mar 31, 2010 9:41 pm

Been playing pretty much every night. I can honestly say, I have no complaints so far. Been playing for ~9 hours.
Image

User avatar
smack323
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1271
Joined: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm
Location: Waukesha, WI

Re: Bad Company 2

Post by smack323 » Thu Apr 01, 2010 9:16 am

dragon i see ya come on via steam when i am playing - whats your badcompany id i'll add ya as a friend. or send me one next time your on- "smack323"
Core i5-6500 - Corsair Vengence 16GB DDR4 2133 - Asus GTX 1070 DUAL 8GB - Antec 750W - Crucial 525GB SSD - Windows 10 64bit - ASUS 27" LED

alister
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 239
Joined: Wed May 05, 2004 2:38 pm

Re: Bad Company 2

Post by alister » Fri Apr 02, 2010 1:50 pm

Maybe I will catch some of you online this weekend :)
Image

User avatar
bigblockmatt
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1341
Joined: Mon Oct 11, 2004 12:01 am
Location: California
Contact:

Re: Bad Company 2

Post by bigblockmatt » Sat Apr 03, 2010 11:30 am

i have it but haven't played it much. name bigblockmatt i got it thinking i would have more time to play... but then life happens.
comp specs- too lazy to make a cool looking sig... MB:GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8Ghz, CORSAIR TW3X4G1333C9DHX 4GB PC3-10666, ASUS Radeon HD 4870 512MB, SB audigy gamer, WESTERN DIGITAL Caviar Black 500GB, antec P180 case (extra 120mm fan and 80mm fan), Corsair HX Series 620W: ASSEMBLED June 2009
Image

User avatar
Dragon_Cooler
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 12, 2005 10:17 am
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Bad Company 2

Post by Dragon_Cooler » Sat Apr 03, 2010 10:57 pm

smack323 wrote:dragon i see ya come on via steam when i am playing - whats your badcompany id i'll add ya as a friend. or send me one next time your on- "smack323"
Should just be DragonCooler if im not mistaken.
Image

User avatar
smack323
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1271
Joined: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm
Location: Waukesha, WI

Re: Bad Company 2

Post by smack323 » Mon Apr 05, 2010 9:31 am

i found ya and sent ya a request last week. havent been on since thursday so not sure if you accepted yet. I'll be on tonight maybe
Core i5-6500 - Corsair Vengence 16GB DDR4 2133 - Asus GTX 1070 DUAL 8GB - Antec 750W - Crucial 525GB SSD - Windows 10 64bit - ASUS 27" LED

User avatar
Dizz01
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 54
Joined: Mon Jan 18, 2010 3:21 pm
Location: Orange County, CA

Re: Bad Company 2

Post by Dizz01 » Mon Apr 05, 2010 10:34 am

I just got my "Played 1 Day worth" Medal last night. It's really addicting. The one upsetting thing is there is not built in Screen Shot function. I got a scored of 24,050 or so last night as Medic M60 and I didn't have Fraps installed on my new machine. I quickly went to do just that and got kicked before I could SS my after-game review. BAH! It was a very epic Rush map.

Btw I purchased it thru EAs Download manager since that coupon code in Legit Deals was good. How can I see the servers through Steam, their in-game browser pretty much sucks.
AMD Phenom II x6 1075T @3.3▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂Three Hundred Antec Case
Asus M4A785TD M-EVO▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500w OCZ Modular PSU
Noctua CPU Cooler▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500Gig WD HDD
4Gig OCZ Gold Edition 1600 Ram▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ASUS ATI 7770 2GIG!

User avatar
smack323
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1271
Joined: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm
Location: Waukesha, WI

Re: Bad Company 2

Post by smack323 » Mon Apr 05, 2010 2:07 pm

I dont show servers thru steam, just buddies- yeah the server finder sucks in the game. dizz whats your in game name? We can add you as a friend then its easy just to connect to a server your buddy is playing. me and my brother do that and it works much better. there are also quite a few people from LR forums on steam if you use that at all.

I have also found the voice chat is very buggy. It will work the first time you connect to a map, then after then next map change it becomes disabled.
Core i5-6500 - Corsair Vengence 16GB DDR4 2133 - Asus GTX 1070 DUAL 8GB - Antec 750W - Crucial 525GB SSD - Windows 10 64bit - ASUS 27" LED

User avatar
Dizz01
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 54
Joined: Mon Jan 18, 2010 3:21 pm
Location: Orange County, CA

Re: Bad Company 2

Post by Dizz01 » Mon Apr 05, 2010 5:48 pm

My name is Stink-O in-game. Hit me up anytime, I've just been cruising servers trying to find one with a good ping because their Server Browser doesn't show pings on Servers :x . Did I mention that that is the number one most frustrating thing for me? I usually don't use voice comm but I will if LR folks start using Ventrillo or something similar. Oh and if you can find my stats on their website give me the link because for some reason I'm not getting anything.

I really love this dam game, just a few things that bother the crap out of me. Meh oh well. ](*,)
AMD Phenom II x6 1075T @3.3▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂Three Hundred Antec Case
Asus M4A785TD M-EVO▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500w OCZ Modular PSU
Noctua CPU Cooler▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂500Gig WD HDD
4Gig OCZ Gold Edition 1600 Ram▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ASUS ATI 7770 2GIG!

NAiLs
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 871
Joined: Tue Apr 20, 2004 12:46 am
Location: WI
Contact:

Re: Bad Company 2

Post by NAiLs » Wed Apr 07, 2010 5:51 pm

smack323 wrote:i play- dont have any servers i call home.. but you can friend me @ "smack323" in game.
Add me dude! I'm: NAiLs00

You'll have to hop on my vent sometime. You can find that info on my website, at gameagon.com. I wish Tommy played games yet, but he's got 3 little ones to take care of! But really what he should be doing, is teaching them to play these games! hehe Hope to see you in-game sometime!
"Bow down before the one you serve! You're going to get what you deserve!" - |\| | |/|

Post Reply