Stupid Question

Here you can find out about our Folding Team! Our goal: to understand protein folding, protein aggregation, and related diseases
Post Reply
User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Stupid Question

Post by InspectahACE » Wed Nov 04, 2009 1:49 am

Don't laugh...I'm lookin at building a folding rig..but im trying to keep it as cost efficient as possible..and I'm wondering i can fold with 2 nvidia cards that are installed in an AMD chipset mobo. Considering SLI needs to be disabled(or nonexistent) to fold with multiple gpu's
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

spitter
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 252
Joined: Mon Jul 13, 2009 1:33 am

Re: Stupid Question

Post by spitter » Wed Nov 04, 2009 6:13 am


User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Re: Stupid Question

Post by InspectahACE » Wed Nov 04, 2009 6:54 am

I appreciate the info there spitter. Unfortunately it doesn't answer my question. To make it easy, I'd like to know if this board( http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6813131397 ) will let 2 of these( http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 814121320R ) fold on it ...I already have a back up if this doesn't work(SLI based) but it's a tad more expensive. I just thought id see if I could save a few bucks since im not going to be gaming on it
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
XstollieX
Staff Writer
Staff Writer
Posts: 1641
Joined: Mon Mar 24, 2008 10:51 am
Contact:

Re: Stupid Question

Post by XstollieX » Wed Nov 04, 2009 7:00 am

Yes you should be able to run 2 nvidia cards on a amd chipset. I do it. You will not have access to sli but thats not what you are going for. I run dual 9800gtx's on a gigabyte amd board (GA-MA790X-DS4 (rev. 1.x)) and it works great for folding

User avatar
InspectahACE
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1765
Joined: Tue Sep 06, 2005 8:25 pm
Location: Las Vegas

Re: Stupid Question

Post by InspectahACE » Wed Nov 04, 2009 7:03 am

coolness. Thanks :)
i7 3930K @ 3.8 Ghz | Asus Rampage IV Extreme | Asus GTX TITAN SLI | 16GB G.Skill Ripjaws Z DDR3-1866 | Corsair H100i | Corsair Force GT 90 GB SSD | 2x Corsair Force GT 240 GB SSD | 450GB VelociRaptor | Sound Blaster Z | Corsair AX1200i PSU | Logitech G502 | Logitech G810| CM HAF-932 Black Edition | BenQ Zowie XL2730 27" monitor | Windows 10 Pro 64-bit

spitter
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 252
Joined: Mon Jul 13, 2009 1:33 am

Re: Stupid Question

Post by spitter » Wed Nov 04, 2009 7:10 am

My amd board would not fire up my 2 gso's, I would have thought that I might be able to get it to work with the drive hack, but one gso died before I could try.

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33915
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Re: Stupid Question

Post by Apoptosis » Wed Nov 04, 2009 9:37 am

yeah it will work for folding, can't run SLI obviously.
Find us on Facebook to discover the faces behind the names!
Follow Me on Twitter!

Post Reply