My [email protected] is Screwed

Here you can find out about our Folding Team! Our goal: to understand protein folding, protein aggregation, and related diseases
Post Reply
User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

My [email protected] is Screwed

Post by DMB2000uk » Wed Nov 25, 2009 10:42 am

It's coming up with CoreStatus = 1 (1) when it enters the MD phase and then deletes the unit and then just gets stuck at the next MD.

I've tried rebooting. I've tried deleting all FAH work files etc. I've tried completely deleting ALL fah files, rebooting and then reinstalling only to get the same error on the next launch of the folding.

At this point, I don't know what else I can do. And I'm going home now. If I get chance to work on it tomorrow I'll have another bash, but I don't know what else I can do to it. So suggestions are needed...

Dan

PS. FAH Log

Code: Select all

......
[16:40:21] Project: 2669 (Run 15, Clone 110, Gen 89)
[16:40:21] 
[16:40:21] Entering M.D.
[16:40:32] CoreStatus = 1 (1)
[16:40:32] Sending work to server
[16:40:32] Project: 2669 (Run 15, Clone 110, Gen 89)
[16:40:32] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_03.dat
[16:40:32] - Error: Could not read unit 03 file. Removing from queue.
[16:40:32] - Preparing to get new work unit...
[16:40:32] Cleaning up work directory
[16:40:34] + Attempting to get work packet
[16:40:34] - Connecting to assignment server
[16:40:34] - Successful: assigned to (171.64.65.56).
[16:40:34] + News From [email protected]: Welcome to [email protected]
[16:40:34] Loaded queue successfully.
[16:40:54] + Closed connections
[16:40:59] 
[16:40:59] + Processing work unit
[16:40:59] At least 4 processors must be requested; read 1.
[16:40:59] Core required: FahCore_a2.exe
[16:40:59] Core found.
[16:40:59] Working on queue slot 04 [November 25 16:40:59 UTC]
[16:40:59] + Working ...
[16:40:59] 
[16:40:59] *------------------------------*
[16:40:59] [email protected] Gromacs SMP Core
[16:40:59] Version 2.11 (Fri Sep 4 09:50:46 PDT 2009)
[16:40:59] 
[16:40:59] Preparing to commence simulation
[16:40:59] - Ensuring status. Please wait.
[16:41:08] - Looking at optimizations...
[16:41:08] - Working with standard loops on this execution.
[16:41:08] - Files status OK
[16:41:09] - Expanded 4835414 -> 23979129 (decompressed 495.9 percent)
[16:41:09] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=4835414 data_size=23979129, decompressed_data_size=23979129 diff=0
[16:41:10] - Digital signature verified
[16:41:10] 
[16:41:10] Project: 2669 (Run 15, Clone 110, Gen 89)
[16:41:10] 
[16:41:10] Entering M.D.
[16:41:22] CoreStatus = 1 (1)
[16:41:22] Sending work to server
[16:41:22] Project: 2669 (Run 15, Clone 110, Gen 89)
[16:41:22] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_04.dat
[16:41:22] - Error: Could not read unit 04 file. Removing from queue.
.....
etc
Image (<- Clickable)

User avatar
ckthecerealkiller
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 96
Joined: Wed Mar 04, 2009 2:35 pm

Re: My [email protected] is Screwed

Post by ckthecerealkiller » Wed Nov 25, 2009 11:41 am

Are you running Vista/win7? Try installing FAH at the root of the drive e.g. C:\FAH. Read an article on folding forums with someone having the same problem with Vista.

http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=8&t=1823

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: My [email protected] is Screwed

Post by DMB2000uk » Wed Nov 25, 2009 11:47 am

Running on OSX. And even in the default location it installs to it still does this :-/

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
ckthecerealkiller
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 96
Joined: Wed Mar 04, 2009 2:35 pm

Re: My [email protected] is Screwed

Post by ckthecerealkiller » Wed Nov 25, 2009 12:19 pm

Could you post the full log? Do you know what arguments you are using?

User avatar
dicecca112
Site Admin
Site Admin
Posts: 5013
Joined: Mon Mar 01, 2004 10:40 am
Contact:

Re: My [email protected] is Screwed

Post by dicecca112 » Wed Nov 25, 2009 1:31 pm

DMB2000uk wrote:Running on OSX. And even in the default location it installs to it still does this :-/

Dan
Dan clean out your work directory and delete the core file, queue file if there, and if that doesn't work, uninstall the client, clean out the directories and reinstall. Looks like some files have become corrupted.
Image

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: My [email protected] is Screwed

Post by DMB2000uk » Wed Nov 25, 2009 2:09 pm

I already tried that :(

Then deleted everything from the FAH directory.

And then deleted the preference pane and protien viewer from settings and apps.

Then rebooted and reinstalled it all.

Are there any mac preference files left hidden elsewhere?

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
skier
Moderator
Moderator
Posts: 4450
Joined: Mon Mar 26, 2007 3:29 pm
Location: Maine
Contact:

Re: My [email protected] is Screwed

Post by skier » Wed Nov 25, 2009 2:21 pm

i cant think of any solution, but the last resort guaranteed to work is install one text-only client for each core/thread, but thats if you run out time.
-Austin
Image
Screamin' BCLK: Image
775 System (Overclocking Platform): Q8400/Q8300/E8400/E7400/E7500 - GA-EP45-UD3R v1.1 - 4GB (2x2) OCZ Reaper HPC DDR2 1066 CL5 2.1v Corsair TX-750w
Gamer: Asrock Z77 Extreme4, i7 3770K @4.6GHz, ThermalTake Armor A90 modded, 2x4GB GSKILL RipjawsX DDR3 2133 CL9, Corsair HX-750w, MSI GTX660 Twin Frozr
Server2012: Q9300 - 8GB DDR2 - Asus P5QL Pro - Corsair CX430 - Mirrored 2TB Seagate's with 2TB WD cav for fileshare backups, 1TB WD for OS backups

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: My [email protected] is Screwed

Post by DMB2000uk » Wed Nov 25, 2009 3:01 pm

It's an 8 core mac pro so I'd really like to get SMP back up somehow. Will have to have a look round for secret preference files tomorrow. Failing that upgrade to snow leopard and hope that will help.

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
DMB2000uk
Site Admin
Site Admin
Posts: 7095
Joined: Mon Jul 18, 2005 5:36 pm
Location: UK

Re: My [email protected] is Screwed

Post by DMB2000uk » Thu Nov 26, 2009 6:42 am

One upgrade to snow leopard later and it appears to be sorted.

Although I think what actually fixed it was deleting the folding stuff entirely and then letting InCrease (a third party OSX folding monitor thing) recreate the units via one of the system menus. I always forget that's there after it's 'just worked' for ages.

I think the problem was a corrupt mpiexec. Oh well, sorted now.

Dan
Image (<- Clickable)

User avatar
geokilla
Moderator
Moderator
Posts: 1048
Joined: Thu Mar 15, 2007 9:46 am
Location: Toronto, Canada

Re: My [email protected] is Screwed

Post by geokilla » Thu Nov 26, 2009 5:44 pm

Out of curiosity, are you running the -bigadvmethods to get the bonus points on those huge WU?
Intel Core i5-3570K @ 4.2Ghz @ 1.16V (CPU-Z + LinX)
Gigabyte Z77X-UD5H F14 BIOS
ASUS GTX 460 768MB @ 800/1950
Kingston HyperX DDR3 8GB @ DDR-1333
Corsair AX750
Crucial M4 128GB
Western Digital Black 1TB
Cooler Master Hyper 212+ EVO
BenQ E2420HD
---------------------
I AM CANADIAN!

Post Reply