Autosend Complete problem.

Here you can find out about our Folding Team! Our goal: to understand protein folding, protein aggregation, and related diseases
Post Reply
User avatar
Dragon_Cooler
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 12, 2005 10:17 am
Location: DFW Texas
Contact:

Autosend Complete problem.

Post by Dragon_Cooler » Sun Dec 13, 2009 10:11 am

I am running into a new problem, or at least I think its a problem:

[12:10:12] - Autosending finished units...
[12:10:12] Trying to send all finished work units
[12:10:12] + No unsent completed units remaining.
[12:10:12] - Autosend completed
[18:10:15] - Autosending finished units...
[18:10:15] Trying to send all finished work units
[18:10:15] + No unsent completed units remaining.
[18:10:15] - Autosend completed
[00:10:19] - Autosending finished units...
[00:10:19] Trying to send all finished work units
[00:10:19] + No unsent completed units remaining.
[00:10:19] - Autosend completed
[06:10:22] - Autosending finished units...
[06:10:22] Trying to send all finished work units
[06:10:22] + No unsent completed units remaining.
[06:10:22] - Autosend completed
[12:10:25] - Autosending finished units...
[12:10:25] Trying to send all finished work units
[12:10:25] + No unsent completed units remaining.
[12:10:25] - Autosend completed


My processes will get to 100% and sit here forever until I stop it and start it. Any ideas?
Image

User avatar
Dragon_Cooler
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 12, 2005 10:17 am
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Autosend Complete problem.

Post by Dragon_Cooler » Sun Dec 13, 2009 12:50 pm

So far what I have done is chmod 777 work/ directory and downloaded qfix which i dont think has helped my situation. I created a startup script that I found on one of the FAH forums in hopes that it fixes the "hanging at 100%" problem that the SMP client has

Code: Select all

#!/bin/bash
cd ~/folding/FAH
while true; do

./qfix
./fah6 -forceasm -smp -verbosity 9 
./qfix

# Clear work files
count1=`./qfix | grep "status 1" | wc -l`
count2=`./qfix | grep "status 2" | wc -l`
if [[ $count1 = 0 && $count2 = 0  ]]
then
rm queue.dat
rm work/*
fi

rm *.exe
killall -9 "FahCore_a2.exe"
sleep 5
done
So unfortunately I have taken a pretty big hit in points since a large chunck of my servers are suffering from this. Does anyone know of a way to keep this from happening from the get go so i dont have to use a bandaid?
Image

Mad_Goku
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 307
Joined: Mon May 02, 2005 11:11 am
Location: StL

Re: Autosend Complete problem.

Post by Mad_Goku » Sun Dec 13, 2009 7:17 pm

are all the machine id's set to something different?
Intel i7 2600k @ 4.8ghz
Asus P8P67 PRO
ATI 5870
8 GB G-Skill Ripjaw X 1600 @ 7-8-7-24
120gb G-Skill Sniper SSD


Image

User avatar
Dragon_Cooler
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 12, 2005 10:17 am
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Autosend Complete problem.

Post by Dragon_Cooler » Sun Dec 13, 2009 8:25 pm

the only time i change the machine is if I have 2 instances running simultaneously on the same server e.g. on the dual quad cores to utilize all 8 cores. In which case the second SMP client is 2. Other than that no, everything else is 1.
Image

Mad_Goku
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 307
Joined: Mon May 02, 2005 11:11 am
Location: StL

Re: Autosend Complete problem.

Post by Mad_Goku » Sun Dec 13, 2009 8:50 pm

I had to change my machine ids on all of mine to something different otherwise I would get hung up at the same spot. I wonder if it has to do with ip?
Intel i7 2600k @ 4.8ghz
Asus P8P67 PRO
ATI 5870
8 GB G-Skill Ripjaw X 1600 @ 7-8-7-24
120gb G-Skill Sniper SSD


Image

Post Reply