Page 1 of 1

Autosend Complete problem.

Posted: Sun Dec 13, 2009 10:11 am
by Dragon_Cooler
I am running into a new problem, or at least I think its a problem:

[12:10:12] - Autosending finished units...
[12:10:12] Trying to send all finished work units
[12:10:12] + No unsent completed units remaining.
[12:10:12] - Autosend completed
[18:10:15] - Autosending finished units...
[18:10:15] Trying to send all finished work units
[18:10:15] + No unsent completed units remaining.
[18:10:15] - Autosend completed
[00:10:19] - Autosending finished units...
[00:10:19] Trying to send all finished work units
[00:10:19] + No unsent completed units remaining.
[00:10:19] - Autosend completed
[06:10:22] - Autosending finished units...
[06:10:22] Trying to send all finished work units
[06:10:22] + No unsent completed units remaining.
[06:10:22] - Autosend completed
[12:10:25] - Autosending finished units...
[12:10:25] Trying to send all finished work units
[12:10:25] + No unsent completed units remaining.
[12:10:25] - Autosend completed


My processes will get to 100% and sit here forever until I stop it and start it. Any ideas?

Re: Autosend Complete problem.

Posted: Sun Dec 13, 2009 12:50 pm
by Dragon_Cooler
So far what I have done is chmod 777 work/ directory and downloaded qfix which i dont think has helped my situation. I created a startup script that I found on one of the FAH forums in hopes that it fixes the "hanging at 100%" problem that the SMP client has

Code: Select all

#!/bin/bash
cd ~/folding/FAH
while true; do

./qfix
./fah6 -forceasm -smp -verbosity 9 
./qfix

# Clear work files
count1=`./qfix | grep "status 1" | wc -l`
count2=`./qfix | grep "status 2" | wc -l`
if [[ $count1 = 0 && $count2 = 0  ]]
then
rm queue.dat
rm work/*
fi

rm *.exe
killall -9 "FahCore_a2.exe"
sleep 5
done
So unfortunately I have taken a pretty big hit in points since a large chunck of my servers are suffering from this. Does anyone know of a way to keep this from happening from the get go so i dont have to use a bandaid?

Re: Autosend Complete problem.

Posted: Sun Dec 13, 2009 7:17 pm
by Mad_Goku
are all the machine id's set to something different?

Re: Autosend Complete problem.

Posted: Sun Dec 13, 2009 8:25 pm
by Dragon_Cooler
the only time i change the machine is if I have 2 instances running simultaneously on the same server e.g. on the dual quad cores to utilize all 8 cores. In which case the second SMP client is 2. Other than that no, everything else is 1.

Re: Autosend Complete problem.

Posted: Sun Dec 13, 2009 8:50 pm
by Mad_Goku
I had to change my machine ids on all of mine to something different otherwise I would get hung up at the same spot. I wonder if it has to do with ip?