Can you watch CNN video clips on Windows Vista?

Operating Systems
Windows, Linux, Solaris, Red Hat, etc.....32 bit or 64 bit.
If its an OS, its here.
Post Reply
User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Can you watch CNN video clips on Windows Vista?

Post by Apoptosis » Wed Feb 07, 2007 9:53 am

I can't watch any news clips on CNN.com as it says:
"The CNN.com video experience is optimized for Windows Media Player 9 or above.

No Windows Media Player Detected"
Does anyone else with Vista have this problem?

Here is a LINK to find out.

User avatar
zparker
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 174
Joined: Mon Dec 18, 2006 1:28 pm
Location: Dubai, United Arab Emirates

Post by zparker » Wed Feb 07, 2007 1:58 pm

blah i dont have vista yet... Gonna wait till more games run on it.
EVGA nForce 680i SLI board, XFX GeForce [email protected]/1244, Corsair XMS2 2GB DDR2 800 TWIN2X2048-6400C4 (4-4-4-12) 2.1v, Core 2 Duo E6400 (3.0ghz) at 56c max stock cooling, 2 Seagate Barracuda sata 3.0gb 320gb not raid yet and 550watts

old board at 3.2 stock videocard settings / new board at 3.0 oc video card / 3.2 & oc video card

3dmark 2003 score= 22851 / 25262 / 25767
3dmark 2005 score= 10220 / 11764 / not yet

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Post by Apoptosis » Wed Feb 07, 2007 3:39 pm

no one else running Vista? :(

rocktrout
Legit Enthusiast
Legit Enthusiast
Posts: 28
Joined: Fri Feb 02, 2007 8:48 am

Post by rocktrout » Wed Feb 07, 2007 3:42 pm

I get the same error on my laptop running Vista Ultimate.

User avatar
Cypher
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 147
Joined: Thu Jan 26, 2006 5:21 am
Location: St. Charles, MO
Contact:

Post by Cypher » Wed Feb 07, 2007 3:48 pm

Welcome to Vista :P
Facebook | Linux Systems Administrator | Web and Software Developer | Microsoft Certified Professional

"Wielding power untouched by mortal man."

User avatar
KnightRid
Moderator
Moderator
Posts: 4072
Joined: Wed Dec 14, 2005 5:21 am
Location: Dallastown, PA

Post by KnightRid » Thu Feb 08, 2007 7:19 am

Well damn, I get an error window

Internet Explorer has stopped working
blah blah...will close the program

Says I am missing an update, yet windows update doesnt show it...must be the RC1 I am using since Intel STILL hasnt shipped the Ultimates out :(

sorry I cant help.

Mike

Oh and mine is the 64bit also - might go to the 32 bit to see if it works better, jsut thought 64bit should be faster :roll: me thinking again :oops:
Cigar Blog I review for - http://www.stogiereview.com

Remember, I am opinionated and nothing I say or do reflects on anyone or anything else but me :finga:

User avatar
Dragon_Cooler
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 12, 2005 10:17 am
Location: DFW Texas
Contact:

Post by Dragon_Cooler » Thu Feb 08, 2007 9:22 am

"Remember kids, the only machine vista is compatible with is a shredder"


:)

Sorry
Image

Zelig
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 449
Joined: Thu Jul 14, 2005 6:54 pm

Post by Zelig » Tue Feb 13, 2007 6:51 am

Works fine here with Vista 64-bit and Opera.

Post Reply