Corsair GS800 LED Issue

Discuss cases, PSUs, and various cooling techniques in here.
Post Reply
User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1180
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: Hardbase Headquaters
Contact:

Corsair GS800 LED Issue

Post by DJ Tucker » Fri Jun 06, 2014 6:27 pm

so as the title says, I have an LED issue. the LED is connected but the led remains blue. I press the button on the back nothing happens. I want the LED to be red to match my system. before the led was off but has randomly gone blue but can't change it???
Armageddon V1.0
Processor: Core i7 9700k 4.8Ghz @ 1.232v Barrow 360 Loop
Memory: 16Gb Corsair Vengeance LED 2700Mhz CL16
Hard Drive: Silicon Power P32A80 128Gb & Intel 660p 2Tb
Video Card: Gigabyte RTX 2070 Heatkiller IV Block 1995Mhz @ 0.950v
Power Supply: Corsair HX1000i
Monitor: Samsung 1080p C27F396
Operating System: Windows 10 64 bit Pro
Mobo: ASRock Z390 Phantom Gaming 6
Case: Vector VDM01
Peripherals: Corsair K70 Lux, M65 Pro, MSI GC30 and Void Pro Wireless

User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1180
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: Hardbase Headquaters
Contact:

Re: Corsair GS800 LED Issue

Post by DJ Tucker » Sun Jun 08, 2014 5:11 pm

Bump :)
Armageddon V1.0
Processor: Core i7 9700k 4.8Ghz @ 1.232v Barrow 360 Loop
Memory: 16Gb Corsair Vengeance LED 2700Mhz CL16
Hard Drive: Silicon Power P32A80 128Gb & Intel 660p 2Tb
Video Card: Gigabyte RTX 2070 Heatkiller IV Block 1995Mhz @ 0.950v
Power Supply: Corsair HX1000i
Monitor: Samsung 1080p C27F396
Operating System: Windows 10 64 bit Pro
Mobo: ASRock Z390 Phantom Gaming 6
Case: Vector VDM01
Peripherals: Corsair K70 Lux, M65 Pro, MSI GC30 and Void Pro Wireless

User avatar
Major_A
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 3793
Joined: Tue May 15, 2007 2:11 pm
Location: Houston, TX

Re: Corsair GS800 LED Issue

Post by Major_A » Mon Jun 09, 2014 1:09 pm

Sounds like the red LEDs might have gone bad. Have you tried Corsair's forums?

Sent from Tapatalk.

User avatar
DJ Tucker
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1180
Joined: Tue Dec 30, 2008 11:52 am
Location: Hardbase Headquaters
Contact:

Re: Corsair GS800 LED Issue

Post by DJ Tucker » Mon Jun 09, 2014 4:44 pm

yes tried the forums with nothing more than rma it. however I was told there should be a warranty sticker over one of the screws which I don't have. I can see it's been removed due to sticky patch over one of the screw holes. so that takes rma out of the question. so knowing this I took the psu apart and can plug the led section of the fan into a fan to molex and the led's come on blue. when plugged back into the psu nothing. so it's the psu that's the problem somehow?
Armageddon V1.0
Processor: Core i7 9700k 4.8Ghz @ 1.232v Barrow 360 Loop
Memory: 16Gb Corsair Vengeance LED 2700Mhz CL16
Hard Drive: Silicon Power P32A80 128Gb & Intel 660p 2Tb
Video Card: Gigabyte RTX 2070 Heatkiller IV Block 1995Mhz @ 0.950v
Power Supply: Corsair HX1000i
Monitor: Samsung 1080p C27F396
Operating System: Windows 10 64 bit Pro
Mobo: ASRock Z390 Phantom Gaming 6
Case: Vector VDM01
Peripherals: Corsair K70 Lux, M65 Pro, MSI GC30 and Void Pro Wireless

Post Reply