problem...

Discussion about Intel CPU Motherboards
Post Reply
User avatar
sbohdan
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1266
Joined: Sun Jul 17, 2005 9:33 am
Location: Canada
Contact:

problem...

Post by sbohdan » Fri Aug 19, 2005 1:43 am

lately the fan on my cooling stops sometimes as though it isnt getting current from the motherboard (just happened 3rd time in 3 days). when I restart it comes back. does anybody know if its the cooler (asus star ice) or is my mobo failing? did anyone experience anything like that?
Main rig: NZXT Phantom modded case with Danger Den WC, MSI Tomahawk B350, Ryzen 1700X @ 3.4Ghz, 16GB Patriot Viper DDR4 3200Mhz 16-18-18-36, MSI GTX 1060 3GT OC, Asus 24" 1ms 144hz, Intel P7600 256Gb nvme PCiE, Samsung 2TB; PC P&C 750W, Win10 Pro 64
Laptop: Dell XPS 1530 (T9500; 4GB 800 RAM; 120GB Crucial SSD; 8600GT; WIN7 64bit)
my complete GFX tuneup & cooling mod: http://forums.legitreviews.com/viewtopi ... highlight=

User avatar
infinitevalence
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 2841
Joined: Sat Apr 24, 2004 12:40 pm
Location: Nashville, TN
Contact:

Post by infinitevalence » Fri Aug 19, 2005 10:27 am

can you try hooking the fan up to a 4pin molex and see if it runs like that?
"Don't open that! It's an alien planet! Is there air? You don't know!"

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Post by Apoptosis » Fri Aug 19, 2005 2:26 pm

You got the Jet engine!!!!!!!! I remember seeing that in Taiwan when they first came out last year at Computex... crazy HSF! Not sure why it isn't working right.. Try what was said above and maybe disable the fan settings in the BIOS so it runs the same 24/7.

User avatar
sbohdan
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1266
Joined: Sun Jul 17, 2005 9:33 am
Location: Canada
Contact:

Post by sbohdan » Fri Aug 19, 2005 5:13 pm

thanks for the input. I will try to switch the fan connector if it happens again. will report on it.
Main rig: NZXT Phantom modded case with Danger Den WC, MSI Tomahawk B350, Ryzen 1700X @ 3.4Ghz, 16GB Patriot Viper DDR4 3200Mhz 16-18-18-36, MSI GTX 1060 3GT OC, Asus 24" 1ms 144hz, Intel P7600 256Gb nvme PCiE, Samsung 2TB; PC P&C 750W, Win10 Pro 64
Laptop: Dell XPS 1530 (T9500; 4GB 800 RAM; 120GB Crucial SSD; 8600GT; WIN7 64bit)
my complete GFX tuneup & cooling mod: http://forums.legitreviews.com/viewtopi ... highlight=

Post Reply