Yonah Ordered

Discussion about Intel CPUs and overclocking. Need help with that new Intel processor? Not sure which one is right for you? Like to void your warranty? This is the place for you! Please keep the topic on Intel Processors!
Post Reply
User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Yonah Ordered

Post by Apoptosis » Mon Jan 30, 2006 12:03 pm

Ordered a Yonah today, so get ready for some Yonah fun soon!

The CT-479 adapter and MSI/Aopen desktop boards better be ready for some Intel Core Duo loving

User avatar
kenc51
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 5167
Joined: Thu Jun 23, 2005 1:56 pm
Location: Dublin, Republic of Ireland
Contact:

Post by kenc51 » Mon Jan 30, 2006 12:10 pm

SWEET...!!!

I didn't know the CT-479 adapter works with Yonah ?

Interesting......I have 2x compatible skt 478 Asus boards.....

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Post by Apoptosis » Mon Jan 30, 2006 12:33 pm

i don't think it does but i'll try anyway... lol

-mogwai
Legit Extremist
Legit Extremist
Posts: 1426
Joined: Sat Apr 30, 2005 11:16 pm
Location: st. louis, mo
Contact:

Post by -mogwai » Mon Jan 30, 2006 4:24 pm

haha i can't wait to see :)
Image

adamhearn
Legit User
Legit User
Posts: 8
Joined: Tue Jun 07, 2005 6:46 pm

Post by adamhearn » Fri Feb 17, 2006 6:44 pm

Apoptosis wrote:i don't think it does but i'll try anyway... lol
I take it it didn't go too well then :oops: The Yonath is branded Core Duo or such waffle isn't it?

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Post by Apoptosis » Fri Feb 17, 2006 10:40 pm

yeah I got a Yonah with nothing to run it on... LOL

User avatar
pointreyes
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 230
Joined: Wed Nov 23, 2005 2:26 pm

Post by pointreyes » Sat Feb 18, 2006 1:10 am

Apoptosis wrote:yeah I got a Yonah with nothing to run it on... LOL
So, does that mean you will have to mod an Apple? :mrgreen:

Black Mesa Scientist
Legit Fanatic
Legit Fanatic
Posts: 117
Joined: Wed Sep 28, 2005 7:43 am
Location: Houten, Netherlands

Post by Black Mesa Scientist » Tue Feb 28, 2006 11:43 am

Post pics when the **** arrives!

***We dont have filters because we like you to feel like saying what you want, but if its not needed please self filter. We want this place to be for the most part somewhere were you would let your kids learn and contibute :)***

-infinite
Athlon 64 3200+ @ 2300MHZ =3650+ Stock Voltage
eVGA GF6800GS 485/1200.
2x512 Corsair XMS 3200LLPT
AsRock 939-Dualsata2
Sweex 400WATT 18amps
Dual layer DVD-RW
2x80GB seagate Barracuda!!!!



Your mother was a hamster, and your father smelled of elderberries!

EvilCloudStrife
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 65
Joined: Wed Sep 07, 2005 11:10 pm
Location: Mesa, Arizona
Contact:

Post by EvilCloudStrife » Tue Feb 28, 2006 11:55 am

Black Mesa Scientist wrote:Post pics when the **** arrives!
i think he has had it for a while now, but the adapter did not work for it..

User avatar
wuzy
Legit Aficionado
Legit Aficionado
Posts: 98
Joined: Tue May 25, 2004 5:07 am
Contact:

Post by wuzy » Wed Mar 01, 2006 6:42 pm

Where did you get it from? Or is it under NDA?

It's the ASUS's BIOS support I'm more intrested in, hopefully they'll release one that supports Core Duo's microcode etc.

Pongi
Legit User
Legit User
Posts: 19
Joined: Tue Mar 29, 2005 1:21 pm

Post by Pongi » Tue Mar 07, 2006 12:54 pm

Apoptosis wrote:yeah I got a Yonah with nothing to run it on... LOL
I assume you dropped that Yonah in your CT-479 and it didn't POST?

User avatar
Apoptosis
Site Admin
Site Admin
Posts: 33922
Joined: Sun Oct 05, 2003 8:45 pm
Location: St. Louis, Missouri
Contact:

Post by Apoptosis » Tue Mar 07, 2006 1:57 pm

My Yonah works on nothing waiting on getting a notebook or board to run it on!

Post Reply